Vi närmar oss - Chalmers Damkör

Tid: 

lördag, 11 maj, 2019 - 16:00 till 17:00

Plats: 

Tabernaklet, Götabergsgatan 4, 411 34 Göteborg

Det närmar sig vårkonsert med Chalmers damkör! Den 11 maj klockan 16 bjuder kören på en konsert på tema “Vi närmar oss” där vi framför verket “Adiemus: Songs of Sanctuary” av Karl Jenkins. Verket har varit en del av soundtracket till ett flertal filmer, och är en uppfriskande blandning av klassisk musik och världsmusik. Kören har tillsammans tagit fram texter och arbetat sceniskt för att ytterligare förstärka verkets budskap. “Vi närmar oss” handlar också om våren som närmar sig och vi sjunger in den med bland annat “Songbird” av Sarah Quartel och “Vårens första dag” med Laleh. Varmt välkomna till vår konsert!

Dirigent: Kristina Nelson
Slagverk: Tobias Hedlund
Piano: Gabriel Asphult
Kontrabas: Anton Hermansson
Blockflöjt: Maria Cervin-Ellqvist

Hitta hit:
Konserten är i Tabernaklet som ligger i Vasastan i Göteborg, https://goo.gl/maps/wQPFUg5AS6K2. Närmaste hållplats är Valand eller Vasaplatsen.

Priser:
Förköp vuxen: 120 kr
Förköp student: 80 kr
Dörr vuxen: 140 kr
Dörr student: 100 kr
Barn under 12 går gratis!

Biljetter:
Förköp gäller till senast den 8:e maj, du kan antingen köpa från medlemmar i kören eller betala direkt till körens swishnummer. Körens swishnummer är 1230833087, och du swishar på formen “DK-konsert V:2, S:1” där detta betyder 2 vuxna och 1 student.